tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kovaa meininkiä

Eurassa oli rauhallista. Juniori, Räikkönen, pari uutta kaveria opetteli kerhon cadeteilla ja Santeri minillä. Niin ja minä Raketilla muutaman kierroksen.
Juniori ja Räikkönen ajoivat tänään todella hyvin. Molemmat ajoi oman parhaan kierrosaikansa ja molemmilla todella tasaista ja nättiä ajoa.
Kierroksia tuli 65, parhaat ajat:43.54, 43.66, 43.74 ja 43.99. 44 alkuisia aikoja noin 20 ja loput 45 alkuisia. Nyt oli kyllä paras kelikin mitä on ollut. Lämmintä oli noin 25 astetta.
Ite ajoin Raketilla. Edellisen kerran jäljiltä pultit oli kiristetty. Aika kireällä ruuvit saa vetää. Itse olen (turhaan?) pelännyt kierteiden korkkaamista. Pakokäyrän pultit irtosivat, kun ulompi jenka on huonokuntoinen. Kierroksia kerkesin ajaa 10-15.
Ekaa kertaa laitoin rengaspaineet suurinpiirtein oikeiksi. Pitoa oli hyvin. Itestä tuntui, että auto kaatuu kun auto nosti rengasta reilusti. Räikkösen isä sanoi renkaan olleen 30-40 sentin korkeudessa. Kavensin etu päätä yhdellä rinkulalla, niin auto puski. Tuntui kuitenkin turvallisemmalta.Mitäs tapahtuisi jos etupään laittaisi entiselleen ja levittäisi takapäästä?
Taas haettu kanisterillinen bensaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti