maanantai 5. heinäkuuta 2010

Yamahasta

Kylillä (varikolla?) puhuvat, että mua on kusetettu. Jännittävä väite, koska itse en ole huomannut näin käyneen. Kyse on vaihokaupasta jossa Yamaha meni ja Rakett85 tuli. Ilmeisesti vaihtamani kone oli liian hyvä hintaansa nähden. Nyt jonkun murot on mennyt nenään ja tulehduttaa sielä nielurisat. Pitäisikö mun nyt varmuudeksi tästä lähtien myymieni moottorien hinnat varmuudeksi nostaa kolminkertaisiksi tai nelinkertaisiksi, ettei kukaan vaan saa hyvää konetta halvalla?
Kartingforumissa olleessa ilmoituksessa luki, että vaihdan kyseisen moottorin Raket85 tai cadetin moottoriin tai myyn sen 600 euron hintaan tai tarjousten perusteella. Cadetin moottorin ostin rahalla (400e) ja Yamahan sain vaihdettua Rakettiin. (Mikä ei välttämättä ole edes huonoin mahdollinen mikä vaihdossa olisi voinut tulla. Moottori tulee omaan harrastekäyttöön, niin mikä vain olisi käynyt. Vastaavista moottoreista mikä mulle tuli on viimeisen vuoden aikan pyydetty 800-1200e ja montakaan ei ole ollut myynnissä, mistä mielestä voi päätellä, että nämä koneet on käytössä kilparadoilla. Eli tämä moottori on nyt myynnissä 1800 euron hintaan ensimmäiselle halukkaalle ostohetken mukaisessa kunnossa).
Koitetaan nyt vain antaa kaikkien harrastaa rauhassa. Jatkossa jos näette, että myyn jotain liian halvalla niin voitte reilusti tarjota enemmän. Raha kelpaa kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti