torstai 23. syyskuuta 2010

Murheita


Mentiin tänään Kokemäelle. Saavuimme radalle noin klo.18.00. Radalla oli ryhmä ajamassa vuokra-autoilla. Heidän ensimmäisen tauon aikana laitoin juniorin radalle. Auto toimi puoli kierrosta minkä jälkeen, ei ottanut enää kierroksia. Muutamaan otteeseen kävin tarkistamassa, että tulpanhattu on kiinni, ryyppy ei ole päällä jne. Kone ei suostunut käymään kunnolla kuin puoli kierrosta kerrallaan.
Vaihdoin tulpan. Auto toimi vähän paremmin, mutta muutaman kierroksen välein auto puutui uuden radan viimeisessä mutkassa. Alamäkeen auto alkoi aina toimimaan normaalisti ja toimi taas muutaman kierroksen. Vika ei vielä selvinnyt.
Juniori sai vuokra-autoilijoilta luvan ajaa heidän kanssa. Varikkomutkassa vuokra-autoilija pyörähti juniorin eteen. Juniori väisti todella hienosti pyörähtäneen ja jatkoi matkaa.
Juniorin autossa jarrut vaatii säätöä. Auto oli taas lähes jarruton. Pitää laittaa lätkät jarrupalojen taakse.
Ajoin työsuhde-autolla juniorin kanssa pari vetoa. En ollut aiemmin ajanut uutta rataa. Uuden radan osuus on todella nopea ja hieno ajettava. Työsuhdeautoonkin joutuu tekemään remonttia. Olkavarsi katkesi.
Kierroksia tuli 45. Paras aika 59.30. Muut ajat yli minuutin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti