lauantai 2. huhtikuuta 2011

Hyvä Matti!

Seuraava on suora lainaus kartingforumista:


"olisko tulijoita jos järjestän kilpailun jossa vapaat koneet / renkaat / Benssat, kuitenkin luokkaan kuuluvat että ei ajeta kf1 rakettia.
luokat raket, yamaha, ehkä kf 3 tai kf 6
jos haluukkuutta katsotaan joku rata esim. pori.
osanottomaksu 60 e.ja palkinnot esim.
palkinto ekalle luokkaan 500e tokalle 300e ja kolmoselle 200e tekee 3000e
ja jos sata kilpailijaa menee puoliksi järjestäjän kanssa.
järjestäjä maksaa järjestämis kulut."



Mielestäni ideana loistava. Mieleen tulee vain, että kisassahan olisi mahdollista pärjätä myös ihan laillisilla (=lue sääntökirjan mukaisilla) laitteilla. Jolloin ilmottautuessa pitäisi ilmoittaa onko laitteet viritetty vai ei. Jolloin jokainen kiinnostunut voisi verrata eroja.

Luokkina pitäisi ehdottomasti olla raket ja kf6, kun niissä tuntuu olevan eniten kiukuttelua vehkeiden laillisuudesta. Yamaha kolmantena luokkana on tietenkin perustelua. Luokkana iso ja kauan harrastettu, niin viritettäviä moottoreita on helppo löytää.

Itse haluaisin nähdä radalla cadetit. Kuskit vain on liian nuoria. Moottorit saa kulkemaan pienellä tietämyksellä niin paljon kovempaa, että vaaratilanteiden syntymistä ei voisi estää.

Cadetti luokkana haluaisin nähdä luokan missä isät ajaisi lastensa kanssa. Isät saisi vapaasti virittää omat cadet60 moottorit, lapsilla pitäisi olla sääntöjen mukainen. Kisaan voisi osallistua vain mikäli oma jälkikasvu osallistuu kisaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti