torstai 18. heinäkuuta 2013

Satuja

Olipa kerran satakuntalainen ja turkulainen kartingkisoissa. Finaalin ensimmäisessä mutkassa kärkisijoilla tuli kontaktia. Tilanteessa turkulainen sai enempi osumaa ja kisa jäi kesken.
Kisan jälkeen turkulaisen isoisä halusi antaa satakuntalaiselle palautetta. Satakuntalaisen ajamiset tulee jäämään tähän kisaan. Hänellä on suhteita ja hän henkilökohtaisesti pitää huolen että karting-harrastaminen loppuu. Ihan varmasti. Ja hänen lapsenlapsi ei ole tehnyt yhtään virhettä ikinä. Jos virheitä on sattunut niin reilunpelin hengessä kilpailijoilta on ihan varmuudeksi pyydetty anteeksi.

Tässä kuvitteellisessa tarinassa satakuntalainen on n.13 vuotias ja isoisä n.70v.

Toinen satu:
Olipa kerran satakuntalainen ja turkulainen kartingkisoissa. Turkulainen ajoi aika-ajoissa hienosti ja pesi selvät ennakkosuosikit hieman märällä radalla. Ensimmäiseen lähtöön turkulainen lähti kärjestä ja satakuntalainen häntäpäästä.
Viimeisillä kierroksilla satakuntalainen saavutti turkulaisen ja ohitti viimeisellä kierroksella.
Toisessa erässä turkulainen pääsi taas satakuntalaisen ohi ja teki pientä eroa. Vähitellen satakuntalainen saavutti turkulaisen ja toiseksi viimeisellä kierroksella teki hienon ohituksen ja paransi sijoitusta.
Ennen finaalia turkulaisten teltasta oli annettu kuskille neuvoksi, että ellei pääse ohi niin voi mutkissa muistuttaa.
Finaalissa satakuntalainen piti paikkansa. Turkulainen yritti ohitusta, mutta sopivaa paikkaa ei löytynyt. Kun sopivaa paikkaa ei löytynyt niin turkulainen otti riskin ja ajoi satakuntalaisen päälle ja pääsi ohitse.
Kisan jälkeen satakuntalainen lopetti kisan ambulanssi käyntiin. Ennen päälleajoa monessa jarrutuspaikassa oli ajettu perään. Eli ilmeisesti muistutettu.
Palkintojenjakoa odotellessa turkulainen kävi pyytämässä anteeksi satakuntalaiselta sanomalla:"Mä oon papempi kuski kuin sä."

Tässä täysin kuvitteellisessa tarinassa luokkana cadet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti