lauantai 4. lokakuuta 2014

Ulvilan kk









Tästä kisasta ja paska maku.

Finaalissa Tiia ajoi pääsuoralla Pyryn perään useita kertoja. Pyry näytti räsynukelta. Viimeisellä kierroksella varikon mutkassa loppu niitiksi Tiia Pyryn kylkeen ja Pyrylle keskeytys. Ei ollut edes mahdollisuutta ohittaa.
Salonen oli käynyt antamassa Tiian isälle palautetta, ettei ollut ihan reilua ajamasta Pyryä kohtaan. Isaän vastaus oli ollut:"Olet sitä mieltä?"
En tiedä oliko kostoa aiemmista tilanteista. Ensimmäisessä erässä lähtomuodostelmassa Pyry osui Tiian puskuriin vähintään kerran, kun jono heijasi eikä ollut tarpeeksi hereillä. Samassa lähdössä Pyry osui vielä toistamiseen. Mutkassa mikä taittuu huoltokoppia päin ennen varikkoa, Tuukka osui Pyryyn ja Pyry Tiian. Kaikkien ajo jatkoi. Mielestäni oli todella sopimatonta ajamista.

Facebook päivitykseen laitoin kommenttia tapahtumasta. Poistin viestin kun kolmas osapuoli oli sitä mieltä, että viestit piti poistaa koska Tiia pyysi anteeksi. Onko anteeksi pyytämisellä mitään merkitystä, mikäli tahallaan yrittää pilata toisen kilpailua? Mielestäni tekopyhää shittiä.
Sama kun koulussa kiusataan. Nimitellään läskiksi, itkupilliksi, homotellaan jne. Lapset on julmia ja nauttivat kun saavat alistettua toisen ja paras palkinto on mikäli kiusattu itkee tai muuten osoittaa tunteitaan. Opettajan selvittäessä asiaa, niin vastaukseksi saa aina saman:"Läpällä vaan. Ei me tarkoitettu pahaa."

Kisat oli kuitenkin mukava poikkeus. Oli ruokaa ja arpajaiset. Kiitokset järjestäjille.

22 kierrosta 48,41 (saderenkaat)
14 kierrosta 45,71 (12)
13 kierrosta 45,27 (11)
12 kierrosta 45,00 (6)

Rengaspaineet lämpimänä 2,2 laskin 1,4:n.

19 kierrosta 45,01 (17)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti