lauantai 22. elokuuta 2020

Jarkan maansiirto JM

Eilen illalla aloin vielä saunan jälkeen säätämään pissapoikaa, kun oli tiedossa sadetta ja ukkosta. Pissapojan sain säädettyä hyvin, mutta pyyhkijöiden katkaisija hajosi. Onneksi hajosi ennen kisaa. Varastin Obamasta katkaisijan ja pyyhkijät oli taas toiminnassa.
Ensimmäisessä lähdössä Pyry jää vähän lähdössä. Pääsuoran päässä kun saavuttaa kilpakumppaneita, niin tuulilasi peittyy kuraan ja pitää vähän nostella, että saa lasin puhtaaksi. Hyvää ajoa. Pyry sanoi ajaneen varmistellen, kun oli liukasta.
Toisessa lähdössä auto nuukahtaa lähtöön vaikka kierrokset on samat kuin aiemmin. Ollutkin tämän moottorin ongelma, että joko sutii puoleen väliin pääsuoraa tai puutuu. Pääsuoran päästä kuuluu meidän autosta kova paukahdus ja pakoputkesta tulee mustaa savua. Pelkäsin moottorille tulleen täystuho. Onneksi vain kaasuvaijeri oli hirttänyt ja Pyry toimi oikein ja sammutti auton.
Taas oli huonoa tuuria ja pennin vika pilasi kilpailun.
Seuraava kisa Huittisissa mikäli se ajetaan. Tällä moottorilla on nyt ajettu kaksi kesää, niin vaihdetaan toinen moottori ja huolletaan tämä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti