tiistai 5. syyskuuta 2023

Koivuniemen Syys-JM

 













Lauantaina vietiin auto radalle. Kotikisasta tulee hyvä mieli, kun voi tehdä asioita etukäteen ja nukkua tunnin pitempään.
Sunnuntaina kilvanajo alkoi Pyryn osalta yleisessä luokassa. Tänä vuonna Amazonilla ajettujen kisojen jälkeen olen tehnyt moottoriremontin. Nyt yritin estää moottorivaurion parantamalla jäähdytystä.
Alkuerästä 3 välierään loput keräilyyn.
Tasainen lähtö ja alamutkassa kauhea härdelli. Lepakkotiimin Fiatti ja Pyry kolistelevat kun molemmat ajaa kilpaa ja yksi auto pyörähtää Pyryn eteen ja vaihde ei mene heti päälle. Jonon hännille ja perään. Maalissa 4. ja keräilyerään.
Keräilyerässä 2. ja ajot jatkuu välierissä.
Välierässä ei vauhti enää riitä. Pyry itse sanoi kyllä tehneensä pari ajovirhettä ja olisi ollut mahdollisuus vielä jatkaa jos kaikki olisi onnistunut täydellisesti.
Välierä lähdön jälkeen Pyry sanoi, että lämmöt nousee taas. Tästähän tuli tietenkin paha mieli. Parhaani olin yrittänyt ja jopa sijoittanut kymmeniä markkoja lämpöongelman selättämiseksi mutta ei. Jäähdyteltiin moottoria ennen seuraavaa luokkaa.
EVK luokka.
Alkuerästä 3 välierään. Pyry maalissa 2.
Välierästä 4 semifinaaliin. Pyry 2.
Semifinaalista 1->A:han, 2->B:hen ja 3->sijoituserään.
Vauhti nousi selvästi jo, silti hienon ajon jälkeen 2. maaliin.
B-finaalissa Pyry koko ajan 4. eikä vauhti enää riittänyt haastamaan edellä ajaneita, mutta vauhti ei ollut hitaampaa. Lähtö ratkaisi.
Hyvä mieli tuli kun kisa meni paremmin kuin parhaissa haaveissa olin unelmoinut ja auto jäi ehjäksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti