torstai 21. lokakuuta 2010

Luovutus

On ollut tarkoitus mennä vielä ajamaan, mutta mekin luovutetaan tältä vuodelta. Juniorilla edelleen flunssaa ja ilma on turhankin raikasta. Nyt aloitetaan kaluston kunnostaminen ensi kesää varten. Juniori on ajanut (lähes) jarruttomalla autolla koko kesän. Juniorin auto puretaan ja puhdistetaan hyvin. Sitten alkaa nestejarrujen asentaminen. Huollan myös koneet ensi kesää varten.
Tänä kesänä ollaan käyty ajamassa Kokemäellä, Eurassa, Ulvilassa, Vammalassa ja Porissa. Ensi kesän missioksi voisi ottaa uusiin ratoihin tutustumisen, Vammalan kerhokisat ja mahdollisuuksien mukaan Hämeen harrastaja-kiertue.
Kokemäellä ollaan oltu ajamassa 43 kertaa, Eurassa 18 kertaa, Ulvilassa 2 kertaa, Vammalassa 2 kertaa ja Porissa kerran. Yhteensä 66 kertaa. Yhdellä ajokerralla kierroksia on tullut noin 40-70.
Parhaat ajat:Kokemäki vanha rata 43.78
uusi rata 59.30
Eura 41.88
Vammala 46.09
Ulvila 50.50
Pori 1.10.99

Kokemäellä ajat olivat aluksi 50 sekunnin luokkaa ja Eurassa 48 sekunnin luokkaa. Tänä vuonna olen mahdollisimman vähän yrittänyt neuvoa ja opettaa. Ajaminen meni välissä pelleilyksi niin silloin siihen piti puuttua ja rauhoittaa ajamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti